Frivillighed i Ønskeland

Hos Ønskeland spiller frivillige en vigtig rolle i vores møde med børn og unge. Du vil som frivillig være med til at gøre en stor og uforglemmelig forskel for de børn og unge der er i Ønskeland.

Vi sætter stor pris på vores tilknyttede frivillige hjælpere og du har som frivillig hos os mulighed for at deltage aktivt i et skønt fællesskab med andre frivillige, der også ønsker at være med til at gøre en forskel for vores målgruppe.

Vores frivillige hjælper med mange forskellige indsatser, bl.a. med praktiske opgaver i forbindelse med husets dagligdag, andre vælger at hjælpe f.eks månedligt med en konkret opgave, og andre igen er med året rundt og har f.eks et ansvarsområde eller er medskabende omkring en af vore egne årlige ferielejre.

Mulighederne er mange, vi ser på det konkrete behov og dine kompetencer og ønsker og matcher herefter dig med en frivillig-opgave.

Som frivillig hos Ønskeland klæder vi dig godt på til rollen. Det er uanset om du har opgaver i køkken, ved en aktivitet, i svømmehallen eller som voksen på en lejr.  

Vi vil meget gerne gøre brug af dine erfaringer og kompetencer i det omfang det er muligt, vi mener det er dejligt med involvering og ejerskab i det man laver som frivillig.

Ønsker du at vide mere om at være frivillig her hos os, eller har du allerede lyst til at tilmelde dig, så udfyld gerne tilmeldingsblanketten her på hjemmesiden. Du hører efterfølgende fra vores frivilligkoordinator Camilla Bundgaard, som inviterer dig til en uforpligtende samtale, hvor vi kan finde ud af om vi er et match. Herefter finder vi ud af i hvilken frivilligopgave du kan være med til at gøre en forskel.

 

​PT er vi ca 30 frivillige på ønskeholdet, men vi har altid plads til flere frivillige i vores fællesskab.

Mød de frivillige fra ønskeholdet ♥

Lissy hjælper til i køkkenet

Frivillig i køkkenet

"Det er sjovt, hyggeligt og inspirerende at hjælpe i køkkenet og jeg får mange gode oplevelser sammen med børnene" - Lissy

Træklatring i Ønskeland

Aktivitetsmedhjælper

"Jeg får brugt mine kompetencer og jeg er glad for at jeg kan introducere børnene til klatring" - Maria 

Frivillig livredder

"Det er utroligt så sjovt børnene har det i svømmehallen. Det gør mig glad" - Camilla 

Anne viser vejen

Lejrleder

At være lejrleder er en helt særlig måde at være frivillig på. Her får du mulighed for at komme helt tæt på de børn og unge som er på ophold her i Ønskeland, da du er med i alle dagens aktiviteter og får mulighed for at overnatte i Ønskeland under hele opholdet. 

Træklatring i Ønskeland

Kreativt værksted

Som frivillig i vores kreative værksteder får du mulighed for gode oplevelser med børn og unge. 

DIG som frivillig

Her på billedet ser i vores frivillige Anne med Ønskelnads slogan på ryggen: "Viljen viser vejen".

Vi vil altid gerne have flere med på ønskeholdet. Vil du spille pool, kan du læse historier, er du garvet kortspiller, vil du gå tur i skoven, kan du spille klaver eller har du en god ide? Intet er for stort eller småt til os. 

Har du noget du gerne vil byde ind på ønskeholdet med, så kontakt os.