Frivilligweekend

Ønskeland afholder ferielejre for børn og unge. Du har nu mulighed for at blive leder på vores familielejr i efterårsferien. Ved at blive leder på lejren kan du gøre en kæmpe forskel, få nye kompetencer og få store oplevelser.  

Hos Ønskeland spiller frivillige en vigtig rolle i vores møde med børn og unge. Derfor søger vi nu frivillige der har lyst til at være med til at gøre en forskel på vores lejre. For at du bliver helt klædt på til arbejdet, afholder vi før lejren en frivillig-leder-uddannelse 21.-23. september. Du skal byde ind med godt humør, værre villig til at give lidt af dig selv og ikke mindst have lysten til at gøre en forskel - så sørger vi for resten.  

Frivilligweekenden

Weekenden bliver holdt for at skabe fællesskab blandt alle jer frivillige og for at sikrer os, at vi alle er klar til at byde familierne velkomne i efterårslejren. Frivilligweekenden tager, som familielejren, udgangspunkt i Ønskelands fire værdier: Sund kost, Mental styrketræning, Natur og Motion.

Weekenden vil indeholde moduler om organisering, aktivitetsledelse og viden om sårbare børn og unge. Herudover bliver der tid til at lære de andre frivillige at kende og en masse hygge i ønskeland skønne omgivelser. Ved kursets afslutning har I i fællesskab skabt et lækkert program og lavet ansvarsfordeling, så vi er klar til at afholde et brag af en familielejr.   

 

Lejren

Familielejren afholdes 13. – 17. oktober. Det vigtigste på lejeren af fællesskabet, hvor I som frivillige spiller en afgørende rolle. Lejeren bliver afholdt i Ønskeland, som er fantastiske ramme med smuk natur, dejlige værelser at overnatte i, aktivitetsområder, svømmehal og meget mere. Du kan læse mere på www.ønskeland.dk.

Både lejren og frivilligweekenden foregår i Ønskeland, Hammershøj 29, Øland, 9460 Brovst. Vi hjælper med at koordinere fælleskørsel fra Aalborg.    

Har du spørgsmål eller er vil du tilmelde dig, så kontakt koordinator Camilla Bundgaard, 25 53 00 04, camilla@oenskeland.dk

Både lejren og frivilligweekenden foregår i Ønskeland, Hammershøj 29, Øland, 9460 Brovst. Vi hjælper med at koordinere fælleskørsel fra Aalborg.    

Har du spørgsmål eller er vil du tilmelde dig, så kontakt koordinator Camilla Bundgaard, 25 53 00 04, camilla@oenskeland.dk

Hvad får du?

 

·         Muligheden for at give gode oplevelser til børn og unge og deres familier.

·         Et netværk af frivillige ildsjæle.

·         Skønne omgivelser – vi ligger midt i fantastisk natur, har grønne udearealer og lækker svømmehal.

·         Viden om hvordan man organiserer aktiviteter for børn og unge.

·         Praktisk erfaring med planlægning og afholdelse af events.

·         Mulighed for at bruge din viden i praksis.

·         Førstehjælpskursus.

·         Lækkert sund kost under hele uddannelsesweekend og familielejren.

·         Deltagerbevis.

·         Muligheden for at blive en del af Ønskeholdet fremadrettet hvis du ønsker det.

Hvad for venter vi af dig?

 

·         Har lysten og viljen til at gøre en forskel for børn og unge.

·         Har lysten til at samarbejde med andre frivillige og blive en del af et fantastisk fællesskab.

·         Vi kan indhente børneattest.

·         Du kan deltage i uddannelsesweekenden 21.-23.september.

·         Du kan deltage i familielejren 14.-18. oktober.

·         Du er over 18 år.