Skyggebørn og Ønskeland har indledt nyt samarbejde

 

Skyggebørn med Jes Dige i spidsen har været på besøg hos Ønskeland. Skyggebørn arbejder med børn og unge i sorg.

Der er mange indgangsvinkler til at man som barn eller ung kan være berørt af sorg. Det kan være i forbindelse med at miste sin ene forælder, en bror eller søster til sygdom eller ulykke eller af anden årsag kan have oplevelser med sig i bagagen, som gør at livet kan være extra udfordrende.

Skyggebørn giver en fantastisk mulighed for, at man som barn eller ung ikke står alene med sine tanker og oplevelser, men kan dele dem med andre i samme situation.

Vi hos Ønskeland har været inviteret med til en af de mange gruppe møder, som afholdes ca hver 14 dag. Her oplevede vi en super dejlig stemning blandt de skønne unge, der var samlet fra hele Nordjylland.

Der var stor respekt og sammenhold imellem de unge og vi oplevede et fællesskab, som i den grad gi'r mening for at de berørte børn og unge og som på et tidspunkt kan komme styrket videre.

Til efteråret 2017 har vi hos Ønskeland  indledt et samarbejde omkring afvikling af en spændende, aktiv og udfordrende weekend for Skyggebørns ungegruppe. Her bliver der rig mulighed for at få en lille pause fra hverdagen og sætte sig selv i fokus og herigennem blive styrket på mange forskellige måder.

Vi  hos Ønskeland glæder os SÅ meget til samarbejdet. :-)