Opholdsmuligheder

 

Mulighederne er mange for at komme i betragtning til et ophold hos Ønskeland. Vores målgruppe er sårbare børn og unge, der af en eller anden årsag har brug for midlertidigt at bryde ud af hverdagens rammer.

Vi har hos Ønskeland skabt muligheden for, at et midlertidigt ophold kan styrke og udfordre de involverede børn og unge personligt via et aktivt, engageret og positivt fællesskab.

Under et hvert ophold bliver både børn, unge og voksne en del af hverdagens gøremål, og bliver derigennem inddraget i forskellige praktiske opgaver og aktiviteter.

Der er også mulighed for at personalegrupper, ledelsesteams eller frivillige, der arbejder med målgruppen har mulighed for at benytte Ønskelands faciliteter.
Det er vigtigt for os at være med til at udfordre, inspirere og bringe alle aktører omkring målgruppen i spil. Uanset om man er barn, ung eller voksen, vil et ophold hos Ønskeland være præget af inddragende og inspirerende motion, mental styrketræning, sund kost samt oplevelser, leg og læring i naturen.

Der er mange muligheder hos Ønskeland, og vi skræddersyer gerne et ophold i tæt dialog med vores samarbejdspartnere.