Træningsmuligheder

 

Motion

Hos Ønskeland er en aktiv hverdag en vigtig del af et ophold, hvor muligheden for at udforske naturen ligger lige udenfor døren. Med frisk luft i lungerne er der samtidig rig mulighed for at boltre sig indendørs i svømmehallen eller få sved på panden i træningsrummet.

 

Træningsrum

Træningsrummet er et univers af muligheder, hvor bevægelse og udfordring af kroppen er i fokus. Hos os skal det være skægt og lærerigt at træne og vi ønsker at børnene og de unge finder glæden ved bevægelse. Rummet er indrettet således at børn og unge, i alle aldre, kan deltage i en alsidig træning både inde og ude og hvor kun fantasien sætter grænser. Vi ønsker at inspirerer til sjov træning på alle niveauer.

 

Friluftsliv og outdoor aktiviteter

Duften af skov, jord under neglene, frisk luft i lungerne, varmen fra solens stråler og fuglene, der kvidrer fornøjet. Natur og friluftsliv er sin helt egen form for lykke.

I nærområdet omkring Ønskeland, har vi rigtig megen lykke lige uden for døren. Limfjorden bugter sig tæt herved, hvilket giver gode muligheder for vandaktiviteter som kano og kajak eller en hyggelig fisketur.

Den omkringliggende skov indbyder til mountainbike, træklatring og orienteringsløb eller blot en frisk gåtur, hvor alle sanser stimuleres.

Hos Ønskeland kan vi benytte både shelters og bålpladser i nærområdet, hvilket giver en oplagt mulighed for hygge og overnatningsture, hvor de unge får skovens fredfyldthed at mærke på egen krop.