Ønskelands faciliteter

Ønskelands faciliteter

Motionsrum


Hos Ønskeland er en aktiv hverdag en vigtig del af et ophold, der er rig mulighed for at boltre sig indendørs i svømmehallen eller få sved på panden i træningsrummet. 

Træningsrummet er et univers af muligheder, hvor bevægelse og udfordring af kroppen er i fokus. Hos os skal det være skægt og lærerigt at træne, og vi ønsker at børnene og de unge finder glæden ved bevægelse. Rummet er indrettet således at børn og unge, i alle aldre, kan deltage i en alsidig træning.

Vi ønsker at inspirere til sjov træning på alle niveauer.

Svømmehallen har dampbad, fodbad og yogaplateau, hvor man kan falde til ro efter en lang dag med oplevelser. Friluftsliv og outdoor aktiviteter


Duften af skov, jord under neglene, frisk luft i lungerne, varmen fra solens stråler og fuglene, der kvidrer fornøjet. Natur og friluftsliv er sin helt egen form for lykke.

I nærområdet omkring Ønskeland, har vi rigtig megen lykke lige uden for døren. 

Den omkringliggende skov indbyder til mountainbike, træklatring og orienteringsløb eller blot en frisk gåtur, hvor alle sanser stimuleres.

Hos Ønskeland kan vi benytte både shelters og bålpladser i nærområdet, hvilket giver en oplagt mulighed for hygge og overnatningsture, hvor de unge får skovens fredfyldthed at mærke på egen krop.

Ønskeland råder over 10 mountainbikes i forskellige størrelser, som er til fri afbenyttelse. 

På Ønskelands område er der mulighed for at lave bål på bålpladsen, bygge huler i krattet eller opleve træklatring.

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved